Fietsen in Nederland met overnachting

Tips om fijn in Nederland te fietsen en comfortabel te overnachten.

Fietsen in Nederland met overnachting? Nederland is het land voor een 3, 4 of 5 daagse fietsvakantie. En 7, 14 of 21 dagen door Nederland fietsen, is ook niet verkeerd. Op deze pagina tips als je in Nederland wilt fietsen en luxe of goedkope mogelijkheden zoekt om te ovenachten. Voor als je in je eentje een fietsvakantie Nederland met overnachting wilt boeken, met je partner of gezin, Of als je als vrienden- of familie groep door Nederland wilt fietsen en fijne vakantieadressen zoekt. Een fietsvakantie Nederland met de hond is soms ook mogelijk.

Overnachten, waar doe je dat tijdens een fietsvakantie Nederland?

Het meest logische bij een fietsvakantie Nederland is dat je van hotel naar hotel fietst en in het hotel overnacht waar je in de middag of avond aankomt en in de ochtend weer vertrekt. Indien je op eigen initiatief gaat fietsen in Nederland en vooraf een bepaalde fietsroute hebt gepland, is het zaak om een hotelkamer vooraf te reserveren. Bij een Klavertje 4 fietsvakantie Nederland, van de Fletcher hotelgroep of Bilderberg hotels, boek je een 3, 4 of 5 daagse fietsvakantie Nederland inclusief overnachting én bagagevervoer. Daar hoef je dus geen hotelkamer te reserveren.


fietsen in de duinen

Vakantiehuis Nederland huren

Een midweek in Nederland fietsen, fietsweekend of langere fietsvakantie? Indien je niet zo graag in een hotel bent, is er als alternatief een vakantiehuis Nederland te huren. Een huisje Nederland met bubbelbad, ligbad of hottub bijvoorbeeld. Of een vakantiehuisje met infraroodsauna. Huur zo een wellness huisje Nederland dan wel in een mooie fietsomgeving en neem je eigen fiets op fietsvakantie mee. Een fiets huren bij een fietsverhuurbedrijf is natuurlijk ook een optie.


fietsen in het bos

Waar in Nederland ga jij fietsen en overnachten?

In Nederland kan je wat een leuke fietsvakantie betreft, alle kanten op. En dat is ook van toepassing als je wilt fietsen in Nederland met overnachting. Favoriete fietsgebieden in Nederland zijn natuurlijk De Achterhoek en Sallandse Heuvelrug. Maar door Drenthe, Limburg of Friesland fietsen is ook populair. Een fietsen langs de kust van Zeeland en overnachten in een fiets hotel met zeezicht, is zeker ook aan te raden.