Single fietsvakantie Nederland

Vind hier jouw single fietsvakantie Nederland

Boek hier een 5, 7, 8 of 14 daagse single fietsvakantie Nederland. Een 5 daagse single fietsvakantie Nederland via TUI op de Veluwe bijvoorbeeld. Inclusief overnachting en verblijf op basis half pension. Er zijn ook mogelijkheden voor een single fietsweekend Nederland.

Een single fietsvakantie Nederland is een groepsreis voor alleenstaanden

Wie het nog niet wist? Met single reizen in het algemeen worden groepsreizen voor singles bedoeld. Meestal bestaat zo een groep uit een 15 tot maximaal 25 deelnemers maar je kunt een single fietsgroepsreis binnen Nederland boeken waarvoor zich bijvoorbeeld maar 10 deelnemers ingeschreven hebben. Het aantal deelnemers en samenstellen man/vrouw kan dus ook per single fietsvakantie Nederland flink verschillen.


Bij wie kan je een single fietsvakantie Nederland boeken?

Als je het over single fiets groepsreizen binnen Nederland hebt, kan je zo een actieve single reis onder andere via TUI en Natuurlijk Reizen boeken. Maar ook een single reisorganisatie zoals Crusj, Estivant of Villavibes heeft regelmatig een aanbod single reizen binnen Nederland waar wandelen of fietsen centraal staat. De single reizen programma’s van genoemde single vakantie specialisten verschillen van jaar tot jaar. Dat geldt ook voor single wandel- en fietsreizen in het buitenland.

fietsvakantie nederland korte pauze

Single fietsvakantie Nederland en Kras Reizen

Ben je op zoek naar een single fietsvakantie Nederland georganiseerd door Kras Reizen? Helaas is dat niet meer mogelijk. In het verleden kon dat inderdaad via KRAS single reizen maar helaas bestaat Kras single reizen niet meer. Kras Reizen was een volle dochteronderneming van TUI en laatstgenoemde TUI heeft een groot aanbod actieve single reizen van Kras overgenomen. Zo kan je ook een single wandelweekend bij TUI boeken of single Yoga weekend of zeilweekend.


Liever een individuele fietsvakantie Nederland boeken?

Ben je wel alleenstaand, wil je een fietsvakantie Nederland boeken maar ben je géén groepsmens? Boek dan een individuele fietsvakantie Nederland met bagagevervoer en overnachting bijvoorbeeld via Natuurlijk Reizen of Eigen-Wijze Reizen. Zij bieden een groot en uniek aanbod fietsarrangementen aan. Ook voor een leuke fietsvakantie Nederland met bagagevervoer van hotel naar hotel.

fietsen met vriendinnen

Single reizen fiets en leeftijdsgroepen

Indien je mee wilt doen aan een fietsvakantie Nederland maar dan wel met een groep gelijkgestemden, is een single fietsvakantie in eigen land een prima idee. Uit de praktijk blijkt dat veel deelnemers tussen de 40 en 65 zijn en dat er op basis van die behoefte groepen worden samengesteld. Je wordt bij een fietsvakantie singles dus ingedeeld bij een groep die zoveel mogelijk aan sluit bij jouw leeftijd. Je kunt je overigens ook als 30 of 35 jarige opgeven voor een single groepsreis. Estivant bijvoorbeeld biedt actieve single reizen aan voor vrijgezellen vanaf 25 jaar.

fietsen in het bos

Deelnemen aan een fiets- en vaarvakantie Nederland

Ofschoon ons niet bekend is dat er ook single fiets- en vaarvakanties in Nederland georganiseerd worden, is het wel ontzettend leuk om zo een cruise en fietsvakantie Nederland te boeken. Je overnacht in het schip welke eigenlijk een varend hotel is en bezoekt de leukste plaatsen langs de Nederlandse kust. Je iets gaat mee aan boord en je kunt iedere dag wel een aantal uren fietsen. Zo een fiets- en vaarvakantie Nederland is net nog nog geen all inclusive vaarvakantie maar één en ander komt wel dicht in de buurt. Een ontzettend leuk initiatief en geschikt voor iedereen die van een vaarvakantie en fietsvakantie Nederland houdt.