Luxe fietsvakanties Nederland

Vind hier luxe fietsvakanties Nederland

Wie een overzicht van luxe fietsvakanties Nederland zoekt, vindt deze op deze pagina. Luxe fietsvakanties in Nederland hebben allemaal gemeenschappelijk dat je in luxe hotels Nederland overnacht, ze inclusief bagagevervoer zijn en je in de mooiste natuurgebieden fietst. Je boekt deze luxe fietsvakanties Nederland bijvoorbeeld via ANWB Reizen, Fletcher hotels of Voordeeluitjes. Luxe fietsvakanties in eigen land hoeven niet duur te zijn. Het is vooral een kwestie van de beste aanbiedingen en last minute fietsvakanties Nederland vergelijken.


In welke provincies kan je luxe fietsvakanties Nederland boeken?

Indien je een fietsvakantie met bagagevervoer in Nederland wilt boeken en in een luxe hotel met hotelbedden, spa en sauna wilt overnachten, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een fietsvakantie Drenthe, Friesland of Overijssel. Maar er zijn ook luxe fietsvakanties te boeken in de Achterhoek, op de Veluwe, Waddeneilanden of Zuid-Limburg. De conclusie is dat je een 3, 5 of 7 daagse luxe fietsvakantie Nederland in iedere provincie kunt boeken.


Individuele fietsvakantie Nederland of groepsvakantie?

Indien je een luxe vakantie in Nederland wilt boeken waarbij fietsen centraal staat, heb je de keuze uit een luxe, individuele fietsreis of een groepsvakantie. Bij de laatste optie, fietsen met een groep, fiets je meestal met een 10 tot 20 andere deelnemers en met een reisbegeleider of gids. In de categorie single fietsvakanties, kies je voor een luxe fietsvakantie Nederland met uitsluitend andere alleenstaanden. Luxe fietsvakanties Nederland voor singles boek je bijvoorbeeld via TUI Single Reizen. Voorheen was dat voor singles “Kras single reizen”.


fietsen in de duinen

Overnachten in een hotel met binnenzwembad

Het kenmerk van een luxe vakantie met hotelovernachting is dat je in, meestal, een 3, 4 of 5 sterren hotel met binnenzwembad overnacht. De meeste luxe hotels Nederland met binnenzwembad en fietsarrangement hebben naast een verwarmd binnenzwembad ook een sauna en soms Turks Stoombad. Ook vind je in deze luxe hotels Nederland met overdekt zwembad en sauna vaak een fitnessruimte en massagesalon.


Een massage tijdens je fietsvakantie Nederland

Tijdens een luxe fietsvakantie Nederland zal je vermoedelijk weinig interesse hebben in fitness maar een ontspanningsmassage waarbij de spieren tot rust komt, kan best een goed idee zijn. Zeker als je niet gewend bent om een 3, 4, 5 dagen achter elkaar te fietsen, kunnen spieren stijf worden en is er zelfs een kans op blessures. Een ontspanningsmassage of sportmassage kan dan die kans op blessures verkleinen.

vakantiehuis met zwembad en sauna

In welke maanden kan je een luxe fietsvakantie Nederland boeken?

Fietsvakanties in Nederland zijn vooral gewild in de zomermaanden juni tot en met september. Maar een luxe fietsvakantie Nederland boeken voor de meivakantie of herfstvakantie is zeker ook niet verkeerd. Naast fietsvakanties Nederland van bijvoorbeeld 5 dagen kan je ook aan een fietsweekend Nederland denken. Met droog en zonnig weer is zo een fietsweekend bijvoorbeeld ook aantrekkelijk in de lente of in november of december. Als de weergoden maar hun best doen.


Last minutes fietsvakanties Nederland luxe

Nederland staat bekend om het grote aanbod last minute vakanties en beschikbare vakantiehuisjes. Het is meestal mogelijk een huisje op een luxe bungalowpark Nederland te boeken in een mooie fietsomgeving of een luxe hotel met fietsarrangement te boeken. Ook is het meestal mogelijk een luxe last minute fietsvakantie Nederland inclusief overnachting en bagagevervoer te boeken, ook een fietsvakantie Nederland van hotel naar hotel. Kortom, je kunt een luxe fietsvakantie Nederland ook last minute boeken.