Fietsvakantie Friesland

Boek hier een volledig verzorgde fietsvakantie Friesland.

Veel mensen die een fietsvakantie Nederland willen boeken, kiezen voor een fietsvakantie Friesland. Dat heeft alles te maken met de Friese Meren, de vrijheid en ruimte. In Friesland fiets je in goed gezelschap. Het is de ideale provincie voor rustzoekers, fietsers, watersporters, wandelaars, vogelaars en natuurliefhebbers. Boek hier een fietsvakantie Friesland voor 2, 3, 5, 7 of 8 dagen. Je kunt natuurlijk ook een 14 of 15 daagse fietsvakantie Friesland boeken.

Fietsvakantie Friesland met bagagevervoer en overnachting.

Je kunt een fietsvakantie in Friesland inclusief overnachting en bagagevervoer boeken. Dat kan ook op basis van halfpension zodat je gegarandeerd een goed ontbijt en diner hebt. In Friesland vind je veel hotels met fietsverhuur en meerdaags fietsarrangement. Je vindt deze fiets hotels bijvoorbeeld ook in de omgeving van het Sneekermeer. Het belangrijkste meer in Friesland voor watersporters en een heerlijk gebied om te fietsen. Je kunt ook in de omgeving van de Friese Meren van hotel naar hotel fietsen.


Fietsen in Friesland van hotel naar hotel

Een fietsvakantie Nederland van hotel naar hotel is de favoriete fietsreis voor velen. Dagelijks leg je per fiets een 30 tot 70 kilometer af en voor vervoer van je bagage wordt bij een fietsvakantie of meerdaags fietsarrangement verzorgd. Het hotel waar je overnacht is berekend op fietsers en meestal is er ook wel een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Deze hotels verhuren meestal ook E-Bikes. Je kunt via een aantal reisorganisaties een fietsvakantie Friesland van hotel naar hotel boeken. Zorgeloos. Je hoeft alleen maar te fietsen, relaxen en genieten.


fietsen in de duinen

Een hotel Friesland met fietsarrangement boeken

Weekendje weg Friesland en dan voornamelijk fietsen. Boek een luxe hotel Friesland met fietsarrangement. De fietsen staan al klaar bij het hotel en de fietsroutes op de fietskaarten rond de Friese Meren en bekende plaatsen zijn goed gemarkeerd. Je kunt ook een hotelkamer met jacuzzi boeken bij een luxe wellness hotel Friesland met fietsarrangement. Ook voor een meerdaags fietsarrangement Friesland voor 2 personen.


Fietsvakantie Friesland met hond

Het is mogelijk om met de hond een fietsvakantie Friesland te boeken. Overnacht bijvoorbeeld in een hotel met hond Friesland en fietsverhuur of huur een huisje of bungalow op een vakantiepark met hond en fietsverhuur in Friesland. In het laatste geval, kan je een fietsvakantie Friesland met meerdere honden boeken want in een groot aantal huisjes met hond in Friesland zijn 2 of meer honden toegestaan.

fietsvakantie met de hond

Leuke steden Friesland bezoeken tijdens je fietsvakantie

Friesland kent veel leuke plaatsen en dorpjes. Vaak nog onontdekt. Voorbeelden zijn Dokkum, Harlingen, Stavoren, Lemmer en Hindeloopen. Het is ontzettend leuk om tijdens een 7, 5 of 3 daagse fietsvakantie in Friesland één of meerdere van deze plaatsen of dorpen te bezoeken. Lekker met een kopje koffie of thee genieten op één van de vele terrassen en daarna weer vol gebied verder fietsen in het mooie Friesland. Met misschien wel een uitstapje naar Ameland, Texel of één van de andere Waddeneilanden.


Last minute fietsvakantie Friesland boeken

Het is altijd mogelijk een last minute vakantie Friesland te boeken en tijdens je verblijf veel te fietsen. Boek voor een goedkope fietsvakantie bijvoorbeeld een kamer in een hotel Friesland met fietsarrangement of boek een watervilla of huisje aan het water op een vakantiepark Friesland met fietsverhuur. Een last minute vakantie Friesland waarbij fietsen centraal staat, is ook ideaal voor een weekendje weg. Vind hier last minute fietsvakanties Nederland.