Vind hier een fietsvakantie met bagagevervoer Nederland

Een fietsvakantie Nederland met bagagevervoer boeken, heeft vele voordelen. Eén daarvan is dat je zelf niet voor vervoer hoeft te zorgen en alleen maar hoeft te genieten van het fietsen en de omgeving. Voor het vervoer van de bagage wordt immers gezorgd.
Je kunt een dergelijke fietsvakantie meestal ook als last minute boeken.

Fietsvakantie Nederland met hotelovernachting én bagagevervoer.

Je kunt ook een fietsvakantie Nederland met hotelovernachting en bagagevervoer boeken. Dat is helemaal zorgeloos op vakantie in Nederland gaan. Ook is het vaak mogelijk een goede fiets of E-Bike bij de fiets reisorganisatie te huren.


Individuele fietsvakantie met bagagevervoer Nederland boeken

Bij de keuze van een fietsvakantie in eigen land heb je diverse mogelijkheden. Zo kan je een individuele fietsvakantie Nederland met bagagevervoer boeken of en groepsfietsvakantie. Je kunt zelf de overnachtingen en maaltijden regelen maar ook een fietsvakantie Nederland boeken waar hotels en bagagevervoer geregeld is. Daarnaast heb je fietsvakanties voor gezinnen, singles en 50 plussers. Keuze genoeg dus.


fietsvakantie ontspannen groep

Fletcher fietsen van hotel met bagagevervoer.

Eén van de meest aantrekkelijke fietsarrangementen Nederland vind je bij Fletcher. Daar kan je onder de naam Klavertjevierarrangement een 4 of 5 fietsvakantie Nederland boeken inclusief overnachting, fietsroutes ANWB, ontbijt, diner en bagagevervoer. Ook als wandelarrangement variant te boeken. Fiets van hotel naar hotel en geniet van de mooiste fietsroutes van Nederland. Boek zo een fietsarrangement in Zeeland, De Biesbosch, Veluwe, Het Gooi of Limburg. Tijdens je verblijf in het betreffende Fletcher hotel kan je gratis gebruik maken van de meeste faciliteiten van het hotel. Ideaal voor alleenreizenden, families, vrienden en vriendinnen groepen en sportieve families.


Wandelvakantie met bagagevervoer Nederland.

De één kiest voor een wandelvakantie, de ander voor een fietsvakantie. Het is goed om te weten dat er ook mogelijkheden zijn een wandelvakantie met bagagevervoer te boeken. Ook in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld een wandelvakantie met bagagevervoer Twente, Utrechtse Heuvelrug of Veluwe boeken. Ook zo een wandelvakantie boek je individueel, als single wandelvakantie of als groepsreis.


fietsen in de duinen

Welke reisorganisaties bieden een fietsvakantie Nederland aan?

Reisorganisaties welke een fietsvakantie met bagagevervoer Nederland aanbieden zijn onder andere TUI, Fital, Eigenwijze Reizen, SNP Reizen en ANWB Reizen. Bij genoemde reisorganisaties kan je meestal ook een wandelvakantie en soms wandelweekend met bagagevervoer boeken. Soms is een gecombineerde fiets- en wandelvakantie mogelijk. Je kunt een fietsvakantie Nederland ook voor 3, 4 of 5 dagen boeken.


Fietsvakantie groepsreis Nederland

Zoals geschreven, bij een fietsvakantie Nederland heb je de keuze uit een individuele fietsreis of een groepsreis. Als je voor een fietsvakantie groepsreis Nederland kiest, kan je ook weer door selecteren op het niveau van single fiets groepsreizen. Georganiseerde fietsgroepsreizen, met bagagevervoer, hotel en gids boek je onder andere bij SNP Reizen, Fital en Eigenwijze Reizen. Een fietsvakantie als groepsreis buiten Nederland boek je bijvoorbeeld via Sawadee Reizen of Djoser.

fietsvakantie met groep

Waar moet je op letten als je een groepsreis fietsvakantie Nederland boekt?

Deelname aan een actieve groepsreis zoals een fietsvakantie Nederland betekent dat je dagelijks een bepaalde afstand per fiets aflegt. Bij de ene fietsvakantie groepsreis zal dat een 20 tot 30 kilometer per dag zijn. Bij een andere fietsvakantie Nederland zal dat misschien wel een 50 tot 70 kilometer per dag zijn. Schrijf je in voor en fiets groepsreis die past bij je fietsconditie. Er zijn specifieke fiets groepsreizen voor 50 plussers en gezinnen met kinderen. Neem deel aan een fietsvakantie Nederland met de juiste groep en programma.


Goede fietskleding

Bij een fietsvakantie is het belangrijk dat je de juiste fietskleding bij je hebt. En ook voor mindere weersomstandigheden. Zorg er dus voor dat je ook bij een 2 of 3 daagse fietsvakantie Nederland regendichte fietskleding en schoenen bij je hebt.

fietsvakantie nederland

Niet te veel bagage meenemen tijdens je fietsvakantie in Nederland

Indien je een fietsvakantie met bagagevervoer in Nederland boekt, wil dat niet zeggen dat deze bagage onbeperkt mee mag. Informeer bij de reisorganisatie die deze actieve vakantie organiseert hoeveel bagage is toegestaan. Zorg voor een goede en afsluitbare koffer.