Fietsvakantie Nederland van hotel naar hotel

Fietsvakantie van hotel naar hotel boeken.

Leuke fietsvakantie van hotel naar hotel Nederland boeken? Diverse reisorganisaties bieden fietsvakanties Nederland en fietsarrangementen van hotel naar hotel aan. Zo kan je ook bij van der Valk en Fletcher een fietsarrangement boeken. Je fietst dan van hotel naar hotel. Boek bijvoorbeeld een 3 of 5 daagse fietsvakantie Nederland.

Bij wie een fietsvakantie Nederland van hotel naar hotel boeken?

Indien je een fietsvakantie van hotel naar hotel in Nederland wilt boeken, heb je een grote keuzen waar te boeken. Je kunt een fietsvakantie met hotel naar hotel arrangement bijvoorbeeld bij TUI, Voordeeluitjes, Natuurlijk Reizen of Fital boeken. Maar ook bijvoorbeeld ANWB Reizen, SNP Reizen en Van der Valk bieden dergelijke arrangementen aan. Van der Valk hotels biedt zelfs een fietsarrangement Nederland aan waarvan je van het ene van der Valk hotel Nederland naar het andere van der Valk hotel fietst. Zeker een goed idee als je een goedkope fietsvakantie Nederland zoekt.


fietsen in de natuur

Fietsarrangement Fletcher

Fletcher hotels liggen altijd op de mooiste plekjes van Nederland. Je kunt bij een 3, 4 of 5 daags fietsarrangement van Fletcher 4 of 5 dagen genieten van de mooiste fietsroutes, heerlijk dineren en comfortabel overnachten. De 4 en 5 daagse fietsarrangementen van Fletcher staan bekend als Klavertje 4.


Fietsen van hotel naar hotel van der Valk

Ook de van der Valk hotel groep heeft een vergelijkbaar fietsarrangement Nederland. Ook hier fiets je van hotel naar hotel en geniet je van een uitgebreid arrangement. Deze arrangementen worden aangeboden door Van der Valk exclusief. Je kunt bij de meeste van der Valk hotels ook een fiets huren en zo je fietsweekend of fietsvakantie inhoud geven.


Voordelen fietsvakantie van hotel naar hotel.

Een fietsvakantie, in Nederland of buitenland, van hotel naar hotel, biedt vele voordelen. Je fiets per dag een afstand die past bij je fietsconditie en start vanaf een hotel waar je net heerlijk ontbeten hebt. Je komt na een heerlijke fietsdag aan in je hotel waar je een eigen kamer hebt en kunt daar douchen en bijkomen van de vermoeiende én ontspannende dag. Misschien is er in de hotelkamer ook een ligbad en kan je uitgebreid relaxen. Je kunt genieten van een heerlijk diner, vaak in buffetvorm en je bed is bij aankomst in het hotel al opgemaakt. Alles is voor je geregeld. Je overnacht in een echt hotelbed en wordt, meestal, weer uitgeslapen wakker.


fietsvakantie met groep

Bij een fiets groepsreis.

Indien je in het kader van een groepsreis van hotel naar hotel fietst, heb je dezelfde voordelen als bij een individuele fietsvakantie. Echter, als je er behoefte aan hebt, kunt je gezamenlijk eten en in de avond gezellig samen zijn. Uiteraard is dat niet verplicht en kan je ook je eigen plan trekken en bijvoorbeeld vroeg naar bed gaan. Eén ding weet je zeker, bij een fietsvakantie Nederland van hotel naar hotel is alles tot in de puntjes verzorgd en kan je een fietsvakantie boeken inclusief overnachting, fietskaarten en / of gids en genieten van een uitgebreid ontbijt, eventueel lunch en diner. Uiteraard met vervoer van je bagage en eventueel een huurfiets of E-Bike.


Een fietsvakantie van hotel naar hotel met bagagevervoer

Zoals elders in een blog omschreven, deze verzorgde fietsvakanties in Nederland zijn met bagagevervoer. Als je van hotel naar hotel fiets, staat bij aankomst je bagage in het hotel waar je gaat overnachten al klaar. Sterker nog, je hoeft je bagage meestal zelfs niet naar je hotelkamer te brengen. Ideaal voor een ieder die tijdens zijn fietsvakantie Nederland verwend wil worden en al helemaal voor 50 en 60 plussers.


Fietsvakanties van hotel tot hotel voor senioren.

Fietsvakanties Nederland en dan van hotel tot hotel, zijn vooral in trek bij senioren. Gezellig met elkaar fietsen van de ene mooie plek en overnachten in een 3 of 4 sterren hotel in de bossen of aan zee, dat is wat veel 50 en 60 plussers aanspreekt. Je kunt zo een senioren fietsvakantie van hotel tot hotel en met bagagevervoer onder andere boeken via Voordeeluitjes, Fital, TUI en Eigenwijze Reizen. De hotels die bij deze 3, 5 en 7 daagse fietsvakanties Nederland voor senioren zijn geselecteerd zijn soms Adults Only hotels. Je verblijft in dat geval in een luxe hotel alleen voor volwassenen. Met name op de Veluwe, in Drenthe en Overijssel vind je dit type hotels. Soms verblijf je ook in wellness hotels Nederland.

fietsvakantie nederland korte pauze

Fietshotel arrangementen, Voordeeluitjes

Fietsen van hotel naar hotel en dan inclusief bagagevervoer, overnachting en ontbijt en diner kan je ook boeken als hotel met fietsarrangement. Je boekt zo een arrangement dan direct bij het hotel of bijvoorbeeld via een voordeel reisorganisatie zoals Voordeeluitjes. Zo kun je ook een hotel Nederland met fietsarrangement aan zee boeken, op de Veluwe of Sallandse Heuvelrug. De keuze in volledig georganiseerde fietsarrangementen en georganiseerd door een hotel Nederland aan de kust of midden in natuur is groot.


Fietsvakantie hotel naar hotel voor singles.

De meeste single fietsvakanties zijn groepsreizen voor alleenstaanden vanaf 30 jaar en zijn meestal geen fiets single reizen van hotel tot hotel. Aan deze actieve single reizen kunnen alleen vrijgezellen mee doen. Je kunt je als stelletje of als gezin met kinderen dus niet voor een single reis inschrijven. Als alleenstaande overnacht je in een single fietsvakantie meestal in een 1 persoons hotelkamer of een 2 persoons hotelkamer met een toeslag om er allen te mogen slapen. Je hebt single fietsvakanties in Nederland maar met een reisorganisatie zoals TUI single reizen of Eigenwijze Reizen boek je zo een fietsvakantie ook buiten Nederland.