Fietsvakantie Drenthe

Vind hier je fietsvakantie Drenthe.

Wie een fietsvakantie Drenthe met bagagevervoer voor 3, 4, 5, 7 of 14 dagen wil boeken, vindt hier het grootste en meest complete aanbod. Fiets van hotel naar hotel Drenthe of maak fietstochten in de omgeving Drents-Friese Wold. Het is iedere dag genieten als je voor een fietsvakantie in Drenthe bent. Net zoals bij een fietsvakantie Friesland vind je er ruimte en rust.

Via welke reisorganisatie een compleet verzorgde fietsvakantie Drenthe boeken?

Je boekt een luxe fietsvakantie Drenthe inclusief bagagevervoer en hotel met meerdaags fietsarrangement bijvoorbeeld via Voordeeluitjes, TUI of Eigen-Wijze Reizen. Maar ook via ANWB vakanties, SNP Natuurreizen of Fietsrelax boek je een meerdaagse en compleet verzorgde fietsvakantie Drenthe. Je kunt bij een paar van deze reisorganisaties ook een alleenstaanden fietsvakantie boeken.


fietsvakantie in de natuur

Fietsvakantie Drenthe van hotel naar hotel

Indien je een fietsvakantie in Drenthe wilt boeken van bijvoorbeeld 5 of 7 dagen en je wilt overnachten in een goed hotel, dan is de beste optie om van hotel naar hotel Drenthe te fietsen en te overnachten in een echt hotelbed. Meestal heb je dan eigen sanitair op de hotelkamer en kun je na een enerverende en vermoeiende fietsdag weer helemaal bijkomen. Een fietsvakantie Drenthe boeken en dan van hotel naar hotel fietsen is ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen, alleen gaanden en 50 en 60 plussers.


Fietsvakantie Drenthe met hond boeken

Drenthe is de meest geschikte provincie voor een vakantie met hond in Nederland. Veel mensen boeken een wandelvakantie met hond Drenthe. Het is echter ook mogelijk een fietsvakantie met hond Drenthe te boeken. Je kunt daarvoor een hotel met hond en fietsarrangement boeken of een bungalow op een bungalowpark met fietsverhuur in Drenthe reserveren. Een vakantiebungalow met omheinde tui in de omgeving van Borger of Diever bijvoorbeeld. Ook is het beperkt mogelijk een fietsvakantie met hond Drenthe in combinatie met bagagevervoer en overnachting in een hotel te boeken.


fietsvakantie met de hond

Hotel Drenthe met fietsarrangement boeken

Je kunt voor een 3, 4 of 5 daagse fietsvakantie Drenthe bijvoorbeeld een hotelkamer in een hotel met fietsarrangement boeken. Zo een arrangement is in de regel inclusie overnachting, een fiets of E-Bike en ontbijt en diner. Het is een prima manier om een luxe vakantie Drenthe te boeken waarbij het fietsen en genieten centraal staat. Je kunt zeker ook zo een fietsarrangement in een 4 sterren hotel Drenthe met binnenzwembad of Spa boeken. Er zijn ook fietsvriendelijke hotels in Drenthe te vinden die gespecialiseerd in fietsvakanties Nederland voor gezinnen.


Fietsweekend in Drenthe boeken

In het kader van een weekendje weg Drenthe kan je beste eens overwegen om daar een fietsweekend Drenthe van te maken. Dat kan natuurlijk ook met eigen vervoer en eigen fietsen. Heerlijk door de bossen van Drenthe fietsen en genieten van bos, heidevelden en hunebedden. Je kunt natuurlijk ook met de trein naar Drenthe en op het station een elektrisch fiets huren. Je kunt ook overwegen een huisje in het bos te huren voor een weekendje weg Drenthe.

fietsvakantie nederland

Last minute fietsvakantie Drenthe boeken

Net zoals je een wandel- of honden vakantie Drenthe last minute kunt boeken, kun je dat ook met een fietsvakantie in Drenthe doen. Huur bijvoorbeeld een huisje in de bossen van Drenthe of ga voor een aanbieding op een last minute bungalowpark Drenthe met fietsarrangement ofm fietsverhuur. Daarnaast is er nog de mogelijkheid een last minute fietsvakantie in Drenthe met bagagevervoer en hotel via een reisorganisatie zoals TUI, SNP of Fietsrelax te boeken.