Fietsvakantie Nederland 2 personen

Met 2 personen een fietsvakantie Nederland boeken.

Indien je met vriend, partner, collega of kennis een fietsvakantie Nederland wilt boeken, heb je volop mogelijkheden daar een leuke invulling aan te geven. Veel mensen boeken een fietsvakantie Nederland met 2 personen. Je kunt, ook met 2 personen, gaan voor een luxe fietsvakantie in eigen land inclusief overnachting en bagagevervoer maar ook voor een andere optie kiezen. Eén daarvan is een vakantiehuis 2 personen huren in een omgeving waar het fijn fietsen is.


Fietsen in Nederland van hotel naar hotel

De meeste mensen die een 5, 6, 7 of 8 daagse fietsvakantie Nederland boeken, fietsen van hotel naar hotel. Hierbij kan je vooraf de hotelkamers boeken maar als niet in het hoogseizoen boekt, kan je ook per dag bepalen hoe je fietsroute er uit gaat zien en waar je overnacht. Je zal dan in de regel zelf voor je bagagevervoer moeten zorgen en dat is meestal niet handig. Ons advies is dan ook om als je van hotel naar hotel fietst, dit te doen zonder dat jij je bagage zelf hoeft te vervoeren. Dat geldt ook voor een fietsvakantie Nederland 2 personen waarbij je van hotel naar hotel fietst. Vind hier een fietsvakantie Nederland met bagagevervoer.


fietsen in de natuur met hond

Bij wie je fietsvakantie Nederland 2 personen boeken?

Bij iedere fietsreisorganisatie in Nederland kan je voor 2 personen een fietsvakantie boeken. Om tot de beste keuze te komen, is het zaak de diverse fiets vakantie aanbiedingen voor twee personen met elkaar te vergelijken. Je vindt de mogelijkheden hier. Of je nu kiest voor een fietsvakantie Nederland 2 personen bij Tui, ANWB Reizen, Fital of Eigen-Wijze Reizen, de mogelijkheden voor een verzorgde fietsvakantie 2 personen is groot. Ook als je een luxe vakantie Nederland met de fiets wilt boeken.


Fietscruise Nederland iets voor jullie?

De combinatie vaar- en fietsvakantie is enorm in opkomst. Genieten van een luxe vaarvakantie en van een actieve vakantie op de fiets. Desgewenst geheel verzorgd en zéér aantrekkelijk voor 2 personen. Lees hier meer over de mogelijkheden een fietscruise vakantie Nederland te boeken. Ook aantrekkelijk in kade romantische vakantie met zijn twee.


Nederweert Limburg

Vakantiehuis Nederland 2 personen huren in mooie fietsomgeving.

Voor wie alles in eigen hand wil houden, is er nog de optie “vakantiehuisje Nederland huren”. Nederland is één van de mooiste fietslanden ter wereld en overal vind je goed gemarkeerde fietsroutes. Indien je een luxe fietsvakantie Nederland wil boeken, zou je kunnen overwegen een huisje 2 personen met sauna en jacuzzi te boeken. Een 2 persoons huisje huren met alleen een infraroodsauna is natuurlijk ook al heel weldadig en luxe. Het voordeel van het huren van een vakantiehuisje in een mooie fietsomgeving is dat je zo vrij bent als een “vogel”. En als je bijvoorbeeld met een collega of kennis een fietsvakantie Nederland wilt boeken, heb je de keuze een huisje met 2 slaapkamers te huren. Ideaal als je behoefte aan meer ruime en privacy hebt.