Fiets en wandelbeurs 2024

Bezoek voor jouw ideale fietsvakantie de fiets en wandelbeurs 2024.

Een wandel- of fietsvakantie 2024 boeken? Met eigen vervoer, huurfiets of compleet verzorgd? Op de fiets en wandelbeurs 2024 vind je veel informatie en inspiratie. Ook voor een fietsvakantie Nederland voor senioren. Want voor fietsen ben je nooit te oud.

Wanneer wordt de fiets en wandelbeurs 2024 gehouden?

Deze beurs voor actieve mensen wordt gehouden op 23, 24 en 25 februari 2024. Locatie: De Jaarbeurs Utrecht. Goed te bereiken met de trein want de Jaarbeurs ligt in het verlengde van NS station Utrecht. Op loopafstand zelfs. Mocht je je fiets in de trein mee willen nemen, kan dat meestal ook. Je moet voor het vervoer van je fiets in de trein een ticket bij de NS kopen. Vouwfietsen mogen gratis mee. In de treinen vind je meestal 1, 2 of meer coupes voor het plaatsen van fietsen. Overigens, tip, Brompton is ook op deze beurs aanwezig. Voor als je informatie wilt over een Bromton vouwfiets.


fietsers op de heide

Wat mag je van deze fiets en wandelbeurs verwachten?

Indien je een wandel- of fietsliefhebber bent, kan je hier je hart ophalen. Je krijgt hier veel tips als je in de natuur wilt wandelen of fietsen. Van Nederland tot Spanje, van Portugal tot Polen. Het accent lig op wandel- en fietsmogelijkheden binnen Europa. Met veel informatie over wandelroutes en fietsroutenetwerken. In 2024 staat themaland Polen centraal. Voor een avontuurlijke en goedkope wandel- of fietsvakantie. Overigens staat deze beurs ook in het teken van lezingen, een E-Bike Challenge, Informatiemarkten en meer. En voor een luxe vakantie met de fiets in Nederland, er is ook informatie over een fietscruise vakantie Nederland verkrijgbaar.

fital fietsvakanties banner


Fietsroute van het jaar

Indien je een fietsvakantie in 2024 wilt boeken op individuele basis, heb je aantrekkelijke fietsroutes nodig. Die vind je naast talloze unieke wandelroutes, volop op deze beurs. Je kunt ook kennis nemen van de fietsroute van het jaar. Wellicht ook mooie en nieuwe fietsroutes in Nederland. Zodat jouw individuele fietsvakantie Nederland nog aantrekkelijker wordt. Met mogelijkheid om bijvoorbeeld bij een Fletcher hotel te overnachten of er zelfs een Klavertje 4 arrangement te boeken.

fietsen in de natuur met hond

Welke fiets vakantie organisaties zijn aanwezig?

Indien je een fietsvakantie binnen Nederland, Duitsland, Frankrijk of elders in Europa wilt boeken, wil je wellicht meer informatie opdoen over de mogelijkheden en kosten. Waar kan je die informatie beter verkrijgen dan bij de samenstellers van die fietsvakantie? Op deze fiets en wandelbeurs 2024 vind je vele aanbieders van fietsvakanties. Op de deelnemerslijst vind je namen zoals WAOL Verre Fietsreizen, Aktiva Tours, Bike4travel, Djoser, Eigen-Wijze Reizen, Fital fietsvakanties, Hi-Biking en veel meer. Je vindt de deelnemers op de fiets en wandelbeurs hier. Ook voor een actieve en avontuurlijke wandelvakantie.


Fiets- en wandelvakanties buiten Europa

Je vindt op de beurs ook uitgebreide informatie over rondreizen en fiets- en wandelvakanties buiten Europa. Zoals via Djoser. Lees deze rondreistips. Ee rondreis buiten Europa boeken waarbij je kunt fietsen en wandelen, is ook mogelijk.

Brabantse Vennen

Is toegang tot deze fiets en wandelbeurs 2024 gratis?

De toegang is helaas niet gratis. Kaartjes kun je online bestellen of aan de kassa bij de Jaarbeurs. Er zijn ook meerdagen tickets te koop. Voor als je 2 of 3 dagen wilt genieten van alles wat deze beurs in Utrecht te bieden heeft.