Fietsen in de meivakantie

Goed idee, fietsen in de meivakantie.

De meivakantie 2023 is voor Nederland vastgesteld op 29 april tot met 7 mei. Dat geldt zowel voor de Regio Noord als de Regio Midden. Een ideale periode om een fietsvakantie Nederland te boeken. Individueel of georganiseerd en met overnachting en bagagevervoer. Wat voor jou het meest aantrekkelijk is, dat weet alleen jij.

Meedoen aan een georganiseerde fietsvakantie in de meivakantie?

Bij een georganiseerde fietsvakantie Nederland gaat het bijna altijd om een fietsvakantie met bagagevervoer en overnachting. Meestal op basis van halfpension. Je hoeft zelf dus niet je overnachtingen en bagagevervoer te regelen en dat heeft zo zijn voordelen. Fiets individueel van hotel naar hotel Nederland of met een groep. Er zijn in alle provincies Nederland mogelijkheden om er een aantal dagen georganiseerd tussen uit te gaan. Ook in Drenthe, Overijssel, Groningen, Friesland, Zeeland op de Veluwe en in Limburg.


fietsvakantie met groep

Hotel met fietsarrangement

Je kunt in de meivakantie 2023 ook een hotelkamer boeken met fietsarrangement. Meestal gaat het dan om een arrangement op basis van half- of volpension maar logeren op logies basis is ook mogelijk. Zo een fietsarrangement Nederland wordt meestal georganiseerd voor een periode van 3, 4 of 5 dagen. Met name de hotel fietsarrangementen van Fletcher en De Bilderberg Groep zijn bekend maar ook bijvoorbeeld Van der Valk en Bastionhotels bieden tijdens de meivakantie fietsarrangementen aan. Deze zijn meestal niet op all inclusive basis mogelijk.


fietsen in de natuur met hond

Liever een paar dagen fietsen met Pinksteren?

Ga je liever een paar dagen fietsen in Nederland tijdens de Pinkstervakantie 2023? Pinksteren valt in 2023 op 28 en 29 mei. De kans dat het mooi weer wordt met aangename temperaturen is met Pinksteren net wat groter dan tijdens de Meivakantie. Je kunt bijvoorbeeld een 3, 4 of 5 daagse fietsvakantie Nederland boeken via Eigen-Wijze Reizen. Fietsen met Pinksteren kan je alleen doen, met je familie, gezin of vrienden of als single fietsreis. Aan jou natuurlijk de keuze.