Fietsen met Pinksteren

Fietsen met Pinksteren, een goed idee

Fietsweekend of fiets vakantie met Pinksteren boeken? Een goed idee. Het Pinksterweekend valt dit jaar 2023 op zondag 28 mei en maandag 29 mei. Met een paar dagen extra vrij kan je een 4 of 5 daagse fietsvakantie Nederland houden. Eventueel een fietsvakantie Nederland met bagagevervoer. Je kunt met Pinksteren ook van hotel naar hotel fietsen, bijvoorbeeld op de Veluwe of in Zuid-Limburg.


fietsen in de natuur met hond

Fietsen met Pinksteren van hotel naar hotel

De makkelijkste manier om je fietsvakantie in te kleuren, is van hotel naar hotel te fietsen. En het fijne is dat je allerlei Pinksteren arrangementen hebt. Zo kan je voor een leuk prijsje overnachten in de uitgekozen hotels en zit het ontbijt vaak bij de prijs in. En als je een 10 tot 20 kilometer per dag fiets, is een goed ontbijt méér dan welkom. Wat dacht je van muesli met noten en rozijnen, krentenbollen en vers fruit? En natuurlijk mogen noten en bananen onderweg niet ontbreken. Voor de magnesium en calcium. Met name magnesium is goed voor de herstel van de spieren.


fietsvakantie met groep

Met bagagevervoer

Als je met je vrienden of familie tijdens de Pinkstervakantie 4, 5 of 6 dagen in Nederland gaat fietsen, heb je heel wat mee te nemen. Wellicht te veel voor je bagagedrager en je fietskar. Een georganiseerde fietsvakantie boeken inclusief vervoer van je bagage en inclusief overnachting is dan de oplossing. Zo een verzorgde fietsvakantie Nederland met bagagevervoer boek je bijvoorbeeld bij Fital of Natuurlijk Reizen.


fietsvakantie in de natuur

Mooi en droog weer

Wist je overigens dat de kans op mooi weer met Pinksteren zo een 50 % kans is? Dus 50 % kans dat jij je regenkleding moet gebruiken. Maar fietsen in de regen heeft ook wel wat. Zeker als je na zo een fietsdag kunt relaxen in een hotel met sauna op je kamer. Wel genoeg water drinken hoor. Fietsen met Pinksteren, een kwestie van doen en durven.