Fietsvakantie groepsreis Nederland

Vind hier jouw fietsvakantie groepsreis Nederland.

Omdat fietsen in Nederland met een groep gelijkgestemden super gezellig en betaalbaar is. Voor iedereen die van fietsen aan zee en in de Nederlandse natuurgebieden houdt.

Veel mogelijkheden fietsvakantie Nederland met groep te boeken

Groepsreizen zijn er van alle tijden en fietsvakanties ook. Tel daarbij op dat Nederland een fantastisch fietsland is en het is duidelijk waarom er zoveel fietsvakanties Nederland geboekt worden. Daarbij houdt de één het op een individuele fietsvakantie terwijl de ander het liefst met een groep fiets. Hier vind je alle mogelijkheden een groepsreis Nederland met een fietsvakantie te combineren. Voor actieve en gezellige mensen van alle leeftijden.


Aanbieders groepsreizen Nederland fietsvakanties

Er zijn slechts een beperkt aantal aanbieders die groepsreizen Nederland aanbieden waarbij fietsen centraal staat. Eén daarvan is TUI, de ander is Aktiva Tours. Je kunt ook bij Fietsrelax een fiets groepsreis Nederland boeken. In veel andere landen binnen Europa is het aanbod fiets groepsreizen veel groter. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar een fietsvakantie Duitsland met een groep. Of kijk eens naar de mogelijkheden bij Fital.


fietsers op de heide

Fietsvakanties Nederland met bagagevervoer

Georganiseerde fietsvakanties zijn bijna altijd inclusief bagagevervoer. Dat geldt niet alleen voor groepsreizen maar ook voor individuele fietsvakanties in eigen land. Ook als je een fietsvakantie Nederland van hotel naar hotel boekt, is de vervoer van je bagage meestal inbegrepen.


fietsvakantie nederland korte pauze

Fietsen in groep met singles

De meeste fietsvakanties Nederland in groepsverband zijn single fiets groepsreizen. Je fiets met een groep van gemiddeld 14 tot 22 personen van hotel naar hotel een eet daar gezamenlijk. Bij de meeste groepsreizen voor singles zijn activiteiten gezamenlijk met behoud van individuele vrijheid. Ideaal als je tijd voor jezelf nodig hebt.