Vakantieparken Nederland met fietsverhuur

Dit zijn mooi gelegen vakantieparken Nederland met fietsverhuur.

Wie een fietsvakantie Nederland wil boeken, heeft vele mogelijkheden dat te kunnen realiseren. Eén daarvan is om een huisje of bungalow in Nederland te huren op een vakantiepark met fietsverhuur. Omdat het aantal vakantieparken Nederland met fietsverhuur groot is, is er ook wel een mogelijkheid een last minute fietsvakantie Nederland te boeken. Ook met 4, 6 of 8 personen bijvoorbeeld. Ideaal in het kader van een fietsvakantie Nederland met een vriendengroep.


Welke soorten fietsen te huur op zo een vakantiepark?

Wie denkt dat het op zo een park met fietsverhuur ophoudt met de verhuur van stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen heet het mis. Op sommige vakantieparken zijn ook tandems, mountainbikes en trekking fietsen te huur. En bolderwagens en bakfietsen zijn ook vaak te huur. Er is wel één ding wat je moet weten. In het hoogseizoen is er op de parken veel vraag naar huurfietsen. Het is dus zaak om vroegtijdig je vakantiehuis met huurfiets te reserveren.


fietsen met een hondenfietskar

Fietskar voor honden soms ook te huur

Op diverse vakantieparken met hond zijn ook fietskarren voor de hond te huur. Deze zijn meestal geschikt voor het vervoer van 1 hond maar er bestaan ook honden fiets karren waarin 2 kleine hondjes kunnen zitten. Indien je een fietsvakantie Nederland met hond op zo een vakantiepark wilt boeken, is het wel zaak een vakantiehuis met hond te huren waar 1 of 2 honden zijn toegestaan. Soms is maar een gedeelte van het park voor hondenbezitters gereserveerd en in een aantal van deze huisjes is maar één huisdier toegestaan.


Je eigen fiets meenemen ook mogelijk

Indien je een fietsvakantie Nederland wilt boeken en wilt overnachten in een huisje op een vakantiepark, is het natuurlijk ook altijd mogelijk om je eigen fiets mee te nemen. Dat kan natuurlijk via een fietsendrager achter of op de auto maar tegenwoordig kunnen er ook fietsen met de trein mee. Je kunt dus ook op een duurzame manier naar je vakantieadres afreizen en in de omgeving van het vakantiepark gaan fietsen. In veel bossen in Nederland zijn mountainbike routes uitgezet. Dit zijn volgens de ANWB de mooiste 11 mountainbike routes van Nederland


fietsvakantie met groep

Goedkoper dan hotel met fietsarrangement

Een huisje op een bungalowpark huren en daar een fiets reserveren, is meestal goedkoper dan het boeken van een hotel met fietsarrangement. Bij een 3 daagse fietsvakantie Nederland kan een hotel met fietsarrangement wellicht nog wat goedkoper zijn, bij een 7, 8, 14 of 15 daagse fietsvakantie Nederland is een verblijf in een huisje op een vakantiepark bijna altijd voordeliger. Dat is zeker het geval als je met meer dan twee personen in Nederland wilt gaan fietsen. Nederland is een heerlijk fiets vakantieland, ook voor een familie vakantie. De familie vakantieparken met fietsverhuur passen daar naadloos in.


Welke vakantiepark ketens in Nederland doen aan fietsverhuur?

Het is bekend dat luxe vakantieparken Nederland zoals die van Center Parcs, Roompot, Landal en EuroParcs actief aan fietsverhuur doen. Vaak zelfs met een route fietskaart van de omgeving. Minder bekend is dat kleinschalige vakantieparken ook vaak fietsen te huur hebben. Meestal alleen stadsfietsen en E-Bikes maar altijd wel met voldoende aanbod en redelijk geprijsd. Je kunt dus op bijna ieder vakantiepark in Nederland wel fietsen huren. Soms zelfs ook als je geen huisje of bungalow op zo een park hebt gehuurd.